«Jobb hvor som helst, når som helst – brukervennlig, fleksibelt og sikkert!»

Hjemmekontor

Dagens arbeidsliv stiller krav til mobilitet, tilgjengelighet og globalisering. Samtidig er vi stadig mer opptatt av å finne balansen mellom familieliv og rollen som ansatt.

For arbeidsgiverne er det viktig å kunne tilby de ansatte en mulighet til å koble seg inn på bedriftens nettverk og få tilgang til de samme programmer, filer og dokumenter som om de var på jobb. Det skal ikke lenger ha noen betydning om man er hjemme, på avdelings- kontor, på reise eller ute hos kunder. Brukerne krever tilgang på en enkel, brukervennlig måte, mens bedriften og de IT-ansvarlige må tenke sikkerhet og økonomi.

Citrix terminalserverteknologi

Technet kan tilby en webbasert løsning med utgangspunkt i Citrix terminalserverteknologi. Dette er en løsning som er brukervennlig, fleksibel, enkel å administrere og meget sikker. Med denne løsningen blir enhver klient en fullverdig arbeidsplass, alt som behøves er en internettforbindelse og en nettleser. Det betyr at man f.eks kan jobbe fra en internettkafe eller flyplassterminal når man er på reise.

Techfuse er en portal som ved pålogging godkjenner maskinen og brukeren, før den etablerer en kryptert forbindelse mellom klienten og Technet sitt driftssenter.

Sånn fungerer det

Techfuse gir brukeren et påloggingspunkt hvor man logger seg på med sitt vanlige brukernavn og passord, samt sikkerhetskoden som skifter ved hver innlogging.

Løsningen er tilgjengelig fra alle typer klienter, fra hva som helst hvor som helst.

Generator for sikkerhetskode:

Brukerne velger selv type generator for å få sikkerhetskoden. De kan velge mellom følgende typer: