«Ingen data på avveie – samtlige data ligger til enhver tid trygt forvart i Technets driftssenter!»

Om Skytjenester fra Technet

Technet sin skytjeneste består av to komponenter; en teknisk plattform skreddersydd for hver kunde ligger i bunn, og et tjenestekonsept legges til etter behov. I sum utgjør disse en komplett IT-løsning som ivaretar alle dine IT-behov i en komplett skytjeneste.
Vi tilbyr også leie av all lokal infrastruktur som en tjeneste, slik at alle investeringer rundt IT-utstyr bortfaller for mer info les mer her

Komplett Skytjeneste

Skytjenesten gir deg full frihet til å velge applikasjoner, arbeidssted og hvilke enheter du skal benytte for effektiv tilgang til data, tjenester og applikasjoner.

Technet tar med skytjenesten totalt ansvar for IT-miljøet og IT-hverdagen til alle dine ansatte, og lover at du blir fornøyd og produktiv! Du får i Technet sin skytjeneste en moderne IT-løsning med garantert utviklingstakt, slik at du får tilgang på nye versjoner, tjenester og funksjonaliteter på en rask og effektiv måte i Technet sin skytjeneste.

Nøkkelen til en problemfri IT-hverdag og et velfungerende IT-miljø, ligger i samspillet mellom hvert enkelt system, hver enkelt tjeneste og hver enkelt komponent. Brukerens IT-opplevelse avhenger av at alle komponentene, i en lang kjede, fungerer hver for seg og sammen med hverandre. Ved å ta et totalt ansvar kan Technet med sin skytjeneste sikre kvaliteten på komponentene som utgjør helheten. Resultatet er en skytjeneste som gir optimalisert IT-opplevelse for alle brukerne. Skulle et problem i skytjenesten oppstå har Technet ansvaret for alle potensielle feilkilder, enten dette gjelder nettverket, bredbåndslinjer, klienten eller applikasjonen. På den måten sikres i Technet sin skytjeneste effektiv feilsøking- og retting slik at man raskt kommer i gang med arbeidet igjen.

Kontroll og oversikt

Technet har i sin skytjeneste full kontroll – det skulle bare mangle. Med Technet sin skytjeneste får du også kontroll og oversikt over brukere og tilganger, applikasjoner, lisenser og infrastruktur på en effektiv og oversiktlig måte. Alt i Technet sin skytjeneste administreres gjennom vårt egenutviklede IT-administrasjonsverktøy Technet More Service (TMS) som leveres som en Saas skytjeneste fra Technet sitt datasenter.

Med Technet sin skytjeneste TMS kan dere enkelt administrere brukere, tilganger, inventar, saker og applikasjoner. I tillegg speiles all relevant informasjon fra Technets overvåkningssystemer i sanntid, slik at du alltid sitter på riktig og oppdatert informasjon.

Fordeler med våre Skytjenester:

 • Skreddersydd og profesjonell IT-løsning med full fleksibilitet i Technet sin skytjeneste.
 • Tunge investeringer rundt servere og lisenser bortfaller med Technet sine skytjenester.
 • Technet sin skytjenester leveres fra regionens største og mest moderne driftssenter.
 • Alle ansatte har alltid full tilgang til oppdatert informasjon i Technet sin skytjeneste.
 • I Technet sin skytjeneste har dere tilgang til topp moderne, fleksibel og brukervennlig løsning.
 • I Technet sin skytjeneste er dere tilgjengelig hvor som helst, når som helst.
 • I Technet sin skytjeneste er alle data er sikret i Technet sitt datasenter.
 • Enkelt å ta i bruk ny teknologi og holde seg oppdatert ved bruk av Technet sin skytjeneste.
 • Technet sin skytjeneste gir dere en lavere totalkostnad for deres IT-løsning.
 • Ved bruk av ny teknologi kan deres virksomhet utnytte teknologien til å skape nye forretningsmuligheter med Technet sine skytjenester.
 • Med Technet sin skytjeneste får dere en IT-avdeling som en tjeneste som er tilgjengelig 24/7/365.
 • I snitt har Technet under 10 sekunder svartid på support telefonen, 97% av alle saker løses direkte i telefonsamtale innen 2 min.
 • Technet er små nok til å være fleksible og ha rask responstid og support.
 • Med Technet sin skytjeneste kan dere fokusere på kjernevirksomheten – Technet fokuserer på IT.
 • Menneskene bak Technet sine skytjenester er serviceinnstilt, positivt innspilt, løsningsorienterte og faglig sterkt team med svært høy grad yrkesstolthet, der vi trekker oss langt for å skape gode brukeropplevelser for våre kunder.